Back to All Events

CULTIVATING CREATIVITY | Varberg, Sweden

 • Tiny Yoga Space 1 Falkenbergsgatan Varberg, Hallands län, 432 51 Sweden (map)

Patricia Trambevski och Michelle Baker presentera...

ETT HELDAGS RETREAT I

ISELAS OCH TINY YOGA SPACE STUDIO


Medverka i individuella processer och workshops som identifierar, frigör och utvecklar din kreativitet. Patricia Trambevski (ISELA , designer och kreatörscoach) och Michelle Baker (Yoga Teacher, Life & Wellness Coach) möter ni under detta heldags retreat. 


MÅLSÄTTNING : 

 • Lösa upp kreativa blockeringar.

 • Hitta din fulla potential, njutning och minska pressen i ditt kreativa utövande.

 • Hitta nått kreativt att utöva som passar dig.

 • Lära dig enkla medel för att komma igång med kreativa projekt. 


Spelar ingen roll inom vilket område du jobbar, har hobby eller uttrycker dig kreativt inom idag. Musik, konst, matlagning, trädgård, design, skriver, dans eller formgivning osv. Processerna är de samma fast ändå helt individuella vilket vi hela tiden utgår ifrån.

Vi arbetar med kreativa workshops, teori, yoga, meditation, samtal och alla jobbar utifrån sin personliga nivå och sin personliga utveckling, sitt personliga kreativa utövande. 

Inga förkunskaper eller erfarenhet krävs.  Kanske har ni arbetat i många år professionellt med er kreativitet. Kanske har ni inte ens börjat eller vet vad ni ska börja med för kreativt utövande men har en känsla/längtan inom dig att göra nått kreativt. Var du än befinner dig just nu spelar ingen roll så länge du vill utveckla eller komma mer i kontakt med din kreativitet så är denna dagen för dig. 


DATUM :: SÖNDAG DEN 4 JUNI

TID :: 08.30 -16.00

PLATS :: ISELA och TINY YOGA SPACE STUDIO :: Falkengergsgatan 1, Varberg

INKLUDERAT :: Material, frukost, lunch och fika ingår

PRIS ::  1 500kr :: frukost, lunch, fika och material ingår. Endast 6 platser så för att SÄKRA din plats betala in 1 500kr till BG. 5087-2746. I samband med din anmälan får du en faktura. 


ANMÄLAN GÖRS TILL: 

Patricia Trambevski, ISELA,  patricia@isela.se, 0708 - 3628 72 

Michelle Baker, Tiny Yoga SpaceM@MichelleBakerWellness.com, 0708 - 12 46 06


Meet The Creators


Patricia Trambevski driver sedan 10år ISELA- designstudio som jobbar med uppdrag som inredare, produkt och kläddesigner, föreläsare, konstprojekt och kreatörscoach mm. Hon har i många år arbetat som designer och inredare med kreativ processer inom många olika branscher och har mycket erfarenhet av att skapa en helhet med den egna kreativiteten och koppla ihop den med trendanalys, koncept byggande och skapa utifrån många olika givna kommersiella ramar. Hon har även erfarenhet av många konstnärliga projekt. Både i egen regi och i samarbete med andra kreatörer. I dessa projekten är det oftast fritt skapande och hon arbetar med många olika material och uttryck. Just nu jobbar hon med en serie skulpturer. Patricia har i många år arbetat med att föreläsa och coacha kreatörer i deras arbete med att utveckla den egna kreativiteten och lära sig behärska designprocessen och väva ihop den med sin egna kreativa uttryck. Hon brinner för att få kreatörer att blomma ut, njuta av sin förmåga och vara i sin fulla potential.

Patricia Trambevski driver sedan 10år ISELA- designstudio som jobbar med uppdrag som inredare, produkt och kläddesigner, föreläsare, konstprojekt och kreatörscoach mm.
Hon har i många år arbetat som designer och inredare med kreativ processer inom många olika branscher och har mycket erfarenhet av att skapa en helhet med den egna kreativiteten och koppla ihop den med trendanalys, koncept byggande och skapa utifrån många olika givna kommersiella ramar.
Hon har även erfarenhet av många konstnärliga projekt. Både i egen regi och i samarbete med andra kreatörer. I dessa projekten är det oftast fritt skapande och hon arbetar med många olika material och uttryck. Just nu jobbar hon med en serie skulpturer.

Patricia har i många år arbetat med att föreläsa och coacha kreatörer i deras arbete med att utveckla den egna kreativiteten och lära sig behärska designprocessen och väva ihop den med sin egna kreativa uttryck. Hon brinner för att få kreatörer att blomma ut, njuta av sin förmåga och vara i sin fulla potential.

Michelle Baker is a mentor, a yoga teacher, a facilitator of Moon Ceremonies, and an energy worker. She now lives in Sweden, but New York is her first home and where she began her journey into mindfulness and holistic living. She is the mama of Tiny Yoga Space  which recently opened in the Swedish west-coast surf town of Varberg. This summer she will be teaching at her first festival,  Hallifornia , a weekend-long summer event in the heart of Varberg.  Michelle is an transformational mentor specializing in empowerment; working with hundreds of women and men supporting them on their path of inner growth.  Her work has taken her around the globe mentoring via one-on-one sessions and workshops, teaching yoga and leading Moon Ceremonies. Most recently her love of traveling introduced her to collaborating with some wise, wise souls creating and leading international retreats; a journey that allows her to incorporate all her teachings into a group settingalongside those she admires.  She is a student at heart and admires the depth of wisdom her Teachers continue to plant. Coffee is her vice, food and ceremony are her medicine.  

Michelle Baker is a mentor, a yoga teacher, a facilitator of Moon Ceremonies, and an energy worker. She now lives in Sweden, but New York is her first home and where she began her journey into mindfulness and holistic living. She is the mama of Tiny Yoga Space which recently opened in the Swedish west-coast surf town of Varberg. This summer she will be teaching at her first festival, Hallifornia, a weekend-long summer event in the heart of Varberg. 

Michelle is an transformational mentor specializing in empowerment; working with hundreds of women and men supporting them on their path of inner growth. 

Her work has taken her around the globe mentoring via one-on-one sessions and workshops, teaching yoga and leading Moon Ceremonies. Most recently her love of traveling introduced her to collaborating with some wise, wise souls creating and leading international retreats; a journey that allows her to incorporate all her teachings into a group settingalongside those she admires. 

She is a student at heart and admires the depth of wisdom her Teachers continue to plant. Coffee is her vice, food and ceremony are her medicine.